Lietuvos  balsas. Vaikai“ trečiasis sezonas išrinko nugalėtoją – dešimt tūkstančių eurų atiteko Manto komandos finalistui Džiugui

Šį vakarą LNK televizijos eteryje įvyko didysis „Lietuvos balsas. Vaikai“ trečiojo sezono finalas. Džiugas, Aistė, Amelija, Dominyka, Atėnė ir Lėja surengė įspūdingus šou, kuriuos mokytojai prilygino tarptautiniam pasaulinio lygio standartui. Vaikams prieš ėjimą į sceną patarimus dalino jų muzikos etalonai: Andrius Mamontovas, The Roop, grupė Jauti, Jurga Šeidukytė, Monika Liu ir Ieva Narkutė. Specialiai tik finalui į projektą sugrįžo ir Karolina Meschino, viso šou metu bendravusi su finalistais ir jų šeimos nariais.

Kas vakaro metu taps projekto nugalėtoju sprendė tik televizijos žiūrovai tiesioginio balsavimo metu. Balsavimas vyko dviem etapais: pirmojo etapo metu žiūrovai išrinko tris super finalistus, kuriais tapo daugiausiai Lietuvos balsų surinkusi Monique komandos finalistė Atėnė, Manto komandos finalistas Džiugas ir Donato komandos finalistė Amelija.

Tarpiniai rezultatai buvo apžvelgiami ir trys super finalistai buvo paskelbti tiesiogiai iš LNK balsų skaičiavimo studijos, kurioje rezultatų laukė projekto vedėjai, mokytojai ir visi šeši finalistai. Po trijų super finalistų paskelbimo, balsavimas buvo paleistas iš naujo ir trys vaikai scenoje pasirodė dar kartą. Tiesa, visų šešių dalyvių super finalo pasirodymai buvo nufilmuoti iš anksto, o eteryje buvo parodyti tik trys, kuriuos patys žiūrovai tiesioginio balsavimo metu išrinko geriausiais.

Po antro balsavimo etapo, žiūrovai nusprendė – trečiojo sezono nugalėtoju tapo keturiolikmetis Džiugas. Finale Džiugas surengė išskirtinį ir labai spalvingą pasirodymą su „The Roop“ daina „Discoteque“, kuriame parodė ir savo choreografines galimybes. Super finale vaikinas atliko Khalid dainą „Youth“.

„Sveikinu Džiugą pelnytai laimėjusį „Lietuvos balsas. Vaikai” 3 sezono nugalėtojo trofėjų. Linkiu užmegztą su klausytoju ryšį paversti ilgalaikiu. Nuojauta kužda kad ši akimirka reikšminga −Lietuva turi naują labai perspektyvią muzikos scenos ir ekranų žvaigždę“, − apie nugalėtoją atsiliepia Kūrybos namų ELITAZ, 8 metus Lietuvoje įgyvendinančių The Voice franšizę, vyriausiasis prodiuseris Gediminas Jaunius.

Po nugalėtojo paskelbimo Džiugas neslėpė nuostabos, kadangi balsavimo metu apžvelgiant tarpinius rezultatus nebuvo pralenkęs viso šou metu lyderės pozicijoje buvusios Monique komandos finalistės Atėnės.

„Tikrai nesitikėjau. Į projektą atėjau tiesiog smagiai pabūti ir surasti draugų, o ėmiau ir laimėjau. Ką?! Ačiū labai visiems, kurie palaikė, kurie rašė gražias žinutes. Niekada jūsų nepamiršiu. Ačiū šeimai, gerbėjams, draugams. Tai buvo neįkainojama patirtis. Susiradau daug naujų draugų. Esu dėkingas ir  Mantui, nes tai ką gavau iš jo, negausiu net per dešimt metų niekur kitur. Savo piniginį prizą tikrai investuosiu į savo ateitį – studijas ir muziką. Tikrai iškart neišleisiu, taupysiu, bet visų žiūrovų laukia geri kūriniai ir geros mano dainos“, – po pergalės kalbėjo vaikinas.

Begalinio džiaugsmo neslėpė ir Mantas Jankavičius, kuris per jaudulį paskelbus nugalėtoją net pamiršo į jo rankas įteikti projekto trofėjų – tai padarė iškart po eterio, „Lietuvos balsas. Vaikai“ facebook‘e tiesioginės transliacijos metu.

„Kad Džiugas laimėjo, tai yra nuostabu. Mudviejų pats pirmas susitikimas ir buvo tas esminis, kai aš pagaliau patikėjau, kad vaikinai gali turėti labai rimtų pareiškimų merginoms, kadangi dažniausiai jos dominuoja projektuose. Kitame sezone laukiu visų bičų mūsų projekte ir jei norit laimėti – eikit į mano komandą. Aišku, jei kitame sezone mane kas nors čia priims“, – juokėsi Mantas.

Naujausi įrašai